Eyvind Alnæs, som står bak HR Rådgivning, har over 30 års ledererfaring fra kjente norske firmaer som bl.a. tidligere Jordan a.s. og Ringnes, som HR-direktør og  HR-manager, og  som rådmann  (kommunedirektør) m.m i  flere kommuner. 

Jeg har utdanning i samfunnsvitenskapelige fag fra Universitet i Oslo (Cand.mag/bachelor) og har en Master of Managementgrad fra BI i Human Resources (HR)-fag.

Ut over dette, er jeg er også sertifisert på en rekke HR-verktøy til bruk ved rekruttering, teamutvikling og lederutvikling, og er også sertifisert coach (NLP). Jeg bruker kun anerkjente tester og verktøy. Testene jeg bruker er godkjente av Det Norske Veritas. 

Gjennom årene har jeg ledet og gjennomført store omstillingsprosesser i både private og offentlige virksomheter uten store konflikter, og kommet i mål i henhold til mål og budsjett.

Jeg  vil gjerne hjelpe din virksomhet i forbindelse med rekruttering, omstilling eller andre HR-relaterte problemstillinger.

Målgruppen er små og mellomstore private bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter.

Med min lange erfaring som leder i privat og offentlig virksomhet, og med bruk av faglig anerkjente metoder og verktøy, er jeg sikker på at jeg kan bistå din virksomhet med å gjennomføre optimale HR-prosesser.

Og kanskje det best av alt: jeg har ikke høye kostnader til dyre lokaler etc., og kan derfor tilby svært konkurransedyktige priser.